Weer terug in de stad waar ik ben begonnen.
Door: Cor Meijer
Blijf op de hoogte en volg Cor
26 April 2005 | Australië, Sydney
Toen ik in deze stad begon was alles spannend en nieuw, nu is het je dagelijks leven. Kijk wat er te zien is, naar de pub met nieuwe mensen, ach, kijk maar...waar je maar zin in hebt.
Ja, herinneringen komen boven als je weer op dezelfde plaats terugkomt. Maar goed, we hebben Adelaide alweer verlaten. Het was erg lastig om onze auto daar te verkopen, omdat ook nog bleek dat 1 cilinder kapot was gegaan, hebben we de auto voor slechts $200,- aan een hosteleigenaar verkocht.
Het is weer heerlijk om alleen je backpack op je rug te hebben en zien waar je heen gaat. Wij hebben direct de bus naar Melbourne gepakt. Daar bij iemand, die we hebben leren kennen, overnacht. Natuurlijk weer uitgeweest in deze party stad.
De nachtbus van Melbourne naar Sydney hebben wij gepakt. De volgende morgen zijn we dan ook in Sydney aangekomen. Anzac day, een nationale feestdag in Australie, begon met een grote optocht. 's Middags hebben wij een kroket met patat gegeten (ach na 6mnd mag het wel een keertje) en een terrasje gepakt. 's Avonds zijn we naar de pub gegaan waar ze een quiz avond hadden. Super gezellig, maar van de vragen bakte we niks.
OJA, HEEL BELANGRIJK: NIEUWE FOTO'S
26 April 2005 - 10:26
Evelien:
Hey Cor,
gaaf hoor die foto's vooral die slang om je nek! Vet cool! Genietze weer en op naar NZ!
Groetjes evelien -
26 April 2005 - 15:51
Tineke:
mooie foto's cor,leuk om weer nieuwe tezien.Je hoeft niet meer af te vallen hoor,je ziet er goed uit,maar we moeten je wel blijven herkennen.
Dat jij dat durft zo'n pyton om je nek,kleurde wel mooi bij je tshirt
we horen je alvast veel plezier in new zealand
kus en knffl -
26 April 2005 - 17:33
Hoi Cor:
We hadden een hele toer om al die foto's te bekijken, maar het blijft mooi om ze te zien. Je maakt dan ook leuke plaatjes, onze complimenten. Hoe ziet je verdere traject eruit? Nieuw Zeeland en dan????
Hier krijgen we steeds mooier weer en kunnen weer een beetje bijbruinen na de winter. Maar als we jou dan zien stelt het allemaal niet zoveel voor. Maar in de meivakantie gaan we een weekje naar het Griekse eiland Kos en dan moet het toch lukken. De groeten en knuffels van Willem en Jannie -
26 April 2005 - 17:39
Wytze:
Wat een natuur en wat een afwisseling. Ik begrijp heel goed dat je na die mooie zonsondergangen en alle rust heel vaak behoefte heb aan een swingende party. Zo te zien verveelt het beslist niet.
Prachtige foto's. Groetjes. Papa -
26 April 2005 - 18:19
Niske:
hoi Cor, we leren jou op deze manier wel een beetje kennen. door de verhalen en door de foto's. Enthousiast, genietend van de natuur, gezelschapsmens,tikkeltje romantisch! Leuk. Ik geniet zo steeds een beetje mee en wordt eigenlijk steeds nieuwsgieriger naar Australië. Ik vind die rode kleuren van de grond zo mooi en al die prachtige rotsen en dan opeens die liefelijke rotsen van Olga.Prachtig, blijf ons vermaken met je reisverslagen. hart.groet, Niske -
01 Mei 2005 - 11:35
Roelof En Joke:
Heel veel plezier in nieuw zeeland. en een goede vlucht -
01 Mei 2005 - 20:21
Opa Bouke:
Cor, Je hele website gelezen en de foto's bekeken. Ik kende je nog goed. Je bent nog niet veel veranderd. Het is mooi om alles te lezen en te zien. Indrukwekkend. Veel plezier in Nieuw Zeeland en ik zie uit naar je telefoontje!!! Ik blijf je volgen op je website. Groeten van je opa.