Terug in Melbourne
Door: Cor Meijer
Blijf op de hoogte en volg Cor
22 November 2004 | Australië, Melbourne
Zo weer terug in Melbourne na de ontzettend leuke tour naar Phillip Island.
Even drie dagen hier nog genieten en dan naar Tasmanie.
's Middags nieuwe schoenen gekocht, want na al het lopen waren die niet veel goeds meer. Ook even lekker een city tour gedaan met de tram. Comedy night in het hostel was het avond programma met als afsluiting een gezellige karaoke.
23-11
's Morgens vroeg naar de Victoria markt geweest. Hier hebben ze van alles, maar voornamelijk groente, fruit, vlees en vis. 's Middags parlementshuis van Melbourne bekeken en een grote cathedraal. 's Avonds meegedaan aan een pool competitie.
24-11
Zo dit was Melbourne weer. We vertrekken naar Tasmanie vandaag.
22 November 2004 - 10:22
Ria En Nanco:
Ha die Cor! Leuk om al je verhalen te lezen. Wat een wereld he?! Doe je de groeten aan alle Tasmaanse familieleden?
Genietze en tot mails,
Ria en Nanco -
22 November 2004 - 10:41
Wouter En Roely:
Hoi Cor,
Je bent wel lekker druk zeg. Als we lezen wat je allemaal al hebt gedaan in zeer korte tijd. En dan heb je ws na een jaar nog niet alles gezien en gedaan. Moet je gelukkig nog een keer terug!!! Zoals Tineke en Wytze, vinden ze helemaal niet erg! Geniet er lekker van wij lezen graag wat je allemaal doet en kijken op de kaart waar je bent.
Komen er weer een paar foto's? Is leuk namelijk. groete en liefs.Wouter en Roely -
23 November 2004 - 07:10
Wytze En Tineke:
lieve cor
dat klinkt weer allemaal geweldig,we zitten nu in dezelfde tijdzone als jij ook zit,wist niet dat wij een uur vroeger waren dus het tijdsverschil met ned is nu 10 uur.
we genieten ook nog steeds al moeten we wel wennen aan het koude weer hier,gisteren stonden we op met regen en we zouden om 8 uur gehaald worden om een rainforrest in te gaan,wytze snel naar de winkel om een paraplu te kopen(we hebben ons niet zo goed voorbereid) niets mee voor slechter weer.
Maar gelukkig het werd droog en we hebben de paraplu niet nodig gehad.Nou veel plezier in tassie en we zien je volgende week dikke kus van ons. -
23 November 2004 - 21:32
Jans En Renneke:
We blijven je volgen
Hallo Cor,
Leuk om alles te lezen.
Zo blijven we op de hoogte.
Liefs -
23 November 2004 - 23:58
Therese:
We volgen je route op de kaart en leren zo zelf ook nog iets bij. Heerlijk dat je zo geniet. Groetjes