Kangeroo Island

Door: Cor Meijer

Blijf op de hoogte en volg Cor

19 Januari 2005 | Australië, Sydney

Vanaf 16-01
Zondagmorgen vroeg vertrokken. Eerst zijn we naar Adelaide Hills gegaan, hier een prachtige wandeling gemaakt richting het Cleland Wild Life Park. In Adelaide Hills zijn de bosbranden geweest, op de plek waar wij liepen was geen gevaar. In het Wild Life Park heel veel dieren gezien en natuurlijk weer leuke foto\'s gemaakt. Hierna zijn we naar Kangeroo Island gegaan.

Met de boot van de tours over ipv de ferry. Op Kangeroo Island een vuur gemaakt en daarop gekookt, \'s avonds op het strand geslapen.

De volgende dag veel dieren gespot in het wild op Kangeroo Island. Ook enkele wandelingen gemaakt, waaronder de Platypuss wandeling. Ook zeehonden gezien en de zonsondergang bekeken. \'s Avonds Penguins gespot en toen om 0:30 uur pas gegeten. Nog een wijntje en raadsels bij het kampvuur en toen naar bed (weer slapen in de buitenlucht).

\'s Morgens vroeg op want we wilden mee doen aan een Quad tour (WooJung het was hier nog vetter dan in Egypte). Onwijs gave paden door het bos. Ben er niet helemaal zonder kras of stoot afgekomen. 2x iemand moeten ontwijken en van het pad afweken, ach weer een paar bomen om ver gereden. Na dit avontuur zijn we gaan Sandboarden. Van grootte zandheuvels naar beneden glijden (Snowboarden op zand, zeg maar...). Dit was onwijs vet ook om te doen.

Na al deze actieve sporten nog wat zeeleeuwen gespot en heerlijk in de zee gezwommen en een beetje gesnorkeld. En toen.... zat deze tour er alweer op.

• 19 Januari 2005 - 06:56

Judith (M):

In een woord: WAUW!

• 19 Januari 2005 - 08:33

Ank:

Jeetje Cor, heb je er ook nog foto\'s van, want dat wil ik zien!!! Lijkt me onwijs gaaf!!!

Judith jij bent vroeg wakker en op je werk!!

groetjesss uit haren!!

• 19 Januari 2005 - 10:13

Lisette:

hai cor,
    als ik zo alles lees wordt ik jalloer en wil ik dat ook allemaal doen.
    dus blijf er maar lang van genieten dan blijf ik lekker jalloers.
    groetjes -XXX- lisette

• 19 Januari 2005 - 10:16

Roely:

Hoi vrije vogel. lekker genieten dus voor jou.
    Ik heb je een mail gestuurd dus zie daar verder.Groeten en kus roely

• 19 Januari 2005 - 14:22

Willem En Jannie:

De echte backpacker aan het woord. Slapen op het strand en doen waar je zin in hebt. Kangaroo Island hebben we vorige week op tv gezien toevallig. Zag er goed uit. We kijken uit naar jouw foto\'s. Geniet maar weer verder!!!!!
    Liefs van ons.

• 20 Januari 2005 - 10:46

Evelien:

Hey cor, gaaf hoor die tours maken enzo! En al die beesten in het wild! Genietze!
    greetz evelien

• 22 Januari 2005 - 10:57

Tineke:

lieve cor, hopelijk zien we binnenkort weer wat foto\'s gisteren op tv een programma over kangeroo island,zag er goed uit.hopelijk heb je een goede rit dwars door de woestijn, heel indrukwekkend lijkt mij.
    hoor je snel, om al die prachtige verhalen te horen dikke knffl

• 23 Januari 2005 - 16:53

Steffie:

Ej Cor, Long time no see. How\'s live in Australia? Having fun? The pictures look great. Must be beautiful to be there.
    Groetjes van je nichtje uit Nederland.. :D

• 23 Januari 2005 - 22:31

Henk:

Je maakt wel ontzettend gave dingen mee zeg. Geniet ervan. Van werken komt niet zoveel merk ik. Zolang je nog kunt pinnen zie ik je ook niet werken. Dat kun je je hele leven nog doen hoor.
    Ik mis enkele details van de m.......... die je me zou melden. Mail me maar prive. By the way we heten nu ELMO ICT solutions. Kijk maar op de website. Met elmoweb.nl kom je er. Ben beniuewd wat je er van vind. Groet, Henk.

• 24 Januari 2005 - 08:12

Chris En Judith:

Hoi Cor, klinkt allemaal erg goed. Kom je nog wel terug??

• 26 Januari 2005 - 08:30

Ramona:

hai lieverd
    zo te zien vermaak je je nog steeds. nog bedankt voor je kaartje hij was erg leuk. veel plezier nog . xxx
    ramona

• 29 Januari 2005 - 17:16

Erik L:

Heee corretje,

Kom je ook nog toe aan een potje squash af en toe? :)
    Waar zijn de foto's heen trouwens? Laat eens wat plaatjes zien, ben benieuwd!

groetjes,

Erik.