Stijn naar huis
Door: Cor Meijer
Blijf op de hoogte en volg Cor
18 Mei 2005 | Nieuw Zeeland, Christchurch
Dubbele gevoelens, jammer dat hij weer naar huis moet, maar ik zie het ook weer als een uitdaging om alleen verder te reizen en weer super leuke mensen te ontmoeten.
Waarschijnlijk vertrek ik morgen vanuit Christchurch richting de Fox Glacier/Franz Josef Glacier. Hier ga ik wandelen op gletjers. Lijkt me een geweldige ervaring.
Verder reis ik dan door naar beneden (Milford Sound, Queenstown, etc.) en dan uiteindelijk weer terug naar Christchurch. Op 31 mei moeten we de campervan inleveren dus dan nog 10 dagen voordat ik weer naar Australie terug vlieg.
De Abel Tasman wandeling van 3 dagen was fantastisch. Prachtige wandeling met zelfs stukken wadlopen. Ook heerlijk in Hanmer Spring in de hotpools gezeten. 42 graden was de warmste hotpool :-)
18 Mei 2005 - 07:20
Ank:
Jammer zeg!!! maar ja, wat je zegt, ook wel weer een uitdaging! Geniet er nog lekker van! het klinkt allemaal zo mooi dat iedereen hier in nederland zo ongeveer zn spaargeld aan het tellen is :) -
18 Mei 2005 - 07:46
Niske:
je ziet het: 's morgens het eerste wat we hier doen is achter de pc! leuk alweer een berichtje van jou! Uit vorige berichten concludeer ik dat je nog niet echt alleen bent geweest dus geniet er maar even van. Heel goede reis verder en ik zou graag even je reisgenoot willen zijn!
Gelukkig zit ze een heel eind weg denkt Cor!
groetjes hé, moi.
Niske -
18 Mei 2005 - 11:19
Tineke:
Hoi lieve cor, wat doe je toch fantastische dingen, ect om nooit te vergeten.De gletjer ziet er gaaf uit we zagen er een stuk op tv over veel foto's maken hoor!
spreken je gauw weer knffl kus -
18 Mei 2005 - 11:44
Natasja En Jp:
He Cor! Ik heb ook geprobeerd om een mailtje naar je te sturen maar het lukt niet! Erg Jammer! Maar de operatie is goed gegaan ben erg tevreden. Alleen best wel veel pijn gehad. Ik moet volgende week al weer beginnen met werken die 6 weken zijn echt snel gegaan. Je vermaakt je wel he echt cool al die foto's! Heel veel plezier nog!
veel liefs Natasja! -
19 Mei 2005 - 17:18
Hoi Cor:
Dus je verlangt toch stiekum een beetje naar kou. Hoe verklaar je anders die gletsjertocht. Heb je wel warme kleren en een lange onderbroek in je tas? Je leest het goed, we blijven en beetje bezorgd voor je in Nederland. Geniet lekker en we kijken weer uit naar het volgende bericht. Liefs,
Willem en Jannie -
24 Mei 2005 - 10:22
Marijke Hekman:
Hoi Cor
Ik sprak net je moeder en kreeg je site door. Woh, wat ziet het er allemaal mooi uit!!! Echt een prachtige omgeving. En dan heb ik alleen nog maar wat van Nieuw Zeeland bekeken. Als ik het zo allemaal lees heb je het goed naar je zin! Heel veel plezier nog!!