Going South
Door: Cor Meijer
Blijf op de hoogte en volg Cor
17 Juni 2005 | Australië, Airlie Beach
Ik heb zoals jullie weten mijn dive course in Cairns gedaan. Vervolgens ben ik nog naar Cape Tribulation geweest.
Hier prachtige wandelingen gemaakt. Tijdens deze wandeling mooie foto's gemaakt. Opeens zag ik een krokodil op me afkomen en ben dus snel weg gegaan. Erg scarry!!!
Na Cape Tribulation naar Mission Beach. Hier heerlijk gerelaxed op het strand en lekker gevolleybalt in het zwembad. Vervolgens naar Magnetic Island. Prachtig, een dagje een topless car gehuurd en het eiland over gereden. Mooie stranden en 's avonds heerlijk een biertje/wijntje met een filmpje of lekker buiten op een terrasje.
Omdat de ferry problemen had miste we met de hele groep de bus.......de volgende dan maar. Gisteren avond aangekomen in Airlie Beach.
Vandaag ga ik de Whitsundays zeilen. Laat jullie weten hoe het was wanneer ik terug ben!!!!
17 Juni 2005 - 08:07
Wytze En Tineke:
Dag lieve Cor
Airlie Beach is echt top! Gezellig buitnleven met veel leuke tentjes en zeer grote jugs. Met al die paradijselijke eilandjes voor de kust zal het volop genieten voor je zijn. Hopen je snel weer eens te spreken. Denken aan je!
papa -
17 Juni 2005 - 08:44
Hoi Cor:
heerlijk van je al die reisverhalen, heb je ook alles op de video, dan kunnen we thuis ook nog eens alles beleven,
heel veel plezier verder met al je ontdekkingen
groeten uit schoonebeek, roelof en joke -
17 Juni 2005 - 12:11
Hallo Cor:
Tja die Joke,hoeveel bandjes mag je dan wel meenemen Joke om ALLES op video te hebben! Ga gezellig met Roelof een keer op stap, kijken waar die Cor het hele jaar heeft uitgehangen!! Maar af en toe een paar daagjes met je mee zou ik ook niet af slaan. Het is alleen zo ver vliegen en m'n vacantiedagen beperkt! M'n VUT of pensioen ben ik ook nog niet aan toe, dus we zijn nog steeds blij met jou reisverslagen! Veel plezier en geniet nog maar even.
groetjes uit Mussel, Niske -
18 Juni 2005 - 06:02
Maaike & Merijn:
Hee Cor,
Leuk dat je in Airlie Beach bent. Hopelijk heb je mooi weer tijdens het zeilen. Toen wij de foto's van Whitehaven beach op onze website wilde zetten kreeg ik een virus op mijn kaart dus waren alle foto's gewist, baluh! Dus wie weet stelen we er wel wat van jou website!
Heel veel plezier nog in Australie! Wij vertrekken over 2,5 week al voor 2,5 maand naar Azie (Hongkong, Thailand en Maleisie) dus hebben er heel veel zin in!
Tot op de meeting in Nederland!
Maaike & Merijn -
20 Juni 2005 - 08:24
Ank:
Heerlijk om terug te zeilen, volgens mij heb je daar echt de tijd van je leven. Weet je zeker dat je strakjes terug wilt?????
groetjes uit eindhoven!!!! -
21 Juni 2005 - 08:59
Koen:
Hey Cor,
hoe is het nu met je?
Sanne en ik zitten nu in Sydney en proberen onze auto te verkopen. Echt jammer dat het al weer bijna over is. Jij heb geloof ik nog wel even, maar het eind komt in zicht. Laat nog maar horen als je binnen drie weken nog in Sydney aankomt. Zou het leuk vinden je hier nog eens te zien.
Nou doei... Koen -
21 Juni 2005 - 09:02
Koen:
P.S.: Wytze en Tineke, ook aan jullie de groetjes. Denk nog steeds terug aan Tasmanie met z'n allen. -
22 Juni 2005 - 10:27
Henk:
Hallo Cor,
eindelijk maar eens weer een berichtje van iemand van ELMO. Al je verhalen en foto's zien er prachtig uit. Een goede keuze dus om er eens tussen uit te knijpen. ELMO herken je niet terug by the way...... Over twee weken gaan Wouter Wieke en ik naar Amerika. Ligt dat nog op jou route. Je belt maar je weet mijn tel.nr. Spreek je. -
22 Juni 2005 - 12:08
Evelien:
Hey Cor,
nou eindelijk is het hier ook genieten van de zon in nederland.. zijn we tenminste niet allemaal zo bleescheterig als je terug komt...
Ben je al aan het aftellen?
groetjes evelien -
24 Juni 2005 - 09:57
Tineke:
lieve cor.
Lukt maar niet om elkaar te spreken,maar de aan houder wint.probeer het zaterdag nog een keer.
Kijk wel uit voor de stings. Blijf genieten en we horen van je kus -
27 Juni 2005 - 09:35
Annemarie:
Hallo Cor, hoe is het met je rugzak? Heb je nog plaats voor een oud lijk? groetjes -
27 Juni 2005 - 19:52
Frans:
Hoi Cor,
Via Koen blijf ik aardig op de hoogte maar ik begreep ook dat je al in NZ geweest bent zonder mijn kleine zusje opgezocht te hebben ! gemiste kans, mocht het er nog van komen, laat het dan (koen) wten,
Veel plezier nog en tot veel later, Frans