We gaan Perth verlaten......
Door: Cor Meijer
Blijf op de hoogte en volg Cor
08 Maart 2005 | Australië, Perth
Maar goed zal toch even leuke stories op mijn website zetten.
We zijn naar Rottnest Island geweest, de hele dag gefietst op het eiland en prachtige kustlijnen, scheepsvrakken in het water en stranden gezien. Ook de Quokka's gezien, de kleine kangeroo's, sprongen zo bij je opschoot, lachuh !
Ook een leuk nieuwtje, we hebben een auto gekocht, jaja een echte rode Ford Falcon met een grote roobar voor op om de kangeroo's op te vangen. Foto komt op de website.
Met het werk gingen we elke zondag uit eten en daarna stappen. Dit deden van de Kitty. Hoe meer je had gecollecteerd hoe meer er in de Kitty kwam. Elke week dus veel gratis biertjes :-)
Morgen 09-03-2005 gaan we Perth verlaten en met drie mooie vrouwen de Westkust rijden. Daar gaan we veel wild kamperen en natuurlijk weer prachtige uitzichten, stranden, kustlijnen, etc. bekijken.
Geniet van de sneeuw in Nederland, dan ga ik weer genieten van het heerlijke weer en de mooie ritten op naar het Noorden.
08 Maart 2005 - 14:04
Judith (M):
Bedankt voor de update! Enjoy! -
08 Maart 2005 - 16:10
Niske:
leuk autootje Cor,kan je vader jaloers op zijn. Hij zocht toch nog een nieuwe?? Hij zou de enig e in HH-waard zijn met zo'n karretje. Zeg geniet ervan groetjes van mij. -
08 Maart 2005 - 17:21
Roelof En Joke:
Heel erg leuk om weer wat te horen en zien, geweldige foto's
en geniet van de 3 vrouwen, nu heb je keus, en we horen of zien wel welke het is geworden, spelletje wie van de drie? -
09 Maart 2005 - 13:12
Maria, Kees En John:
Hoi Cor,
Wij zijn best nieuwsgierig.... wie is wij...
groetjes
Maria, Kees en John (vanuit Den Helder)..!! -
09 Maart 2005 - 14:00
Evelien:
Hey Cor leuk weer wat te lezen, veel plezier weer verder, en wat een bak he!
Groetjes evelien -
09 Maart 2005 - 19:28
Judith:
Hey Cor, dat klikt allemaal weer heerlijk. De sneeuw is inmiddels weer helemaal weg. Wanneer kom je terug, je moet helpen verhuizen, wij krijgen 29 maart de sleutel, haha. Nou geniet nog maar lekker.
Liefs Judith -
11 Maart 2005 - 13:10
Pap En Mam:
vanuit santiago. Geweldig Cor, mooie bomb, veel plezier met de nieuwe tocht. Tot horens.liefs -
11 Maart 2005 - 16:27
Jean-paul En Natas:
ha die cor gaaf karretje man.je neemt hem toch wel mee naar hier he.ik lees de hele tijd mooie vrouwen hier en mooie vrouwen daar ff lekker rijden. maar is er nou al eens wat van gekomen ? want dat schiet niet echt op he? nou de groeten maar weer ik bel je binnenkort nog wel een keertje . -
11 Maart 2005 - 16:34
Jpw En Natas:
shit verkeerde knopje dit hoort bij het vorige bericht. ik vind het niet erg als je mij een berichtje stuurd, maar doe dat dan niet om half zes in de ochtend wil je. maak er nog ff iets mooi's van voor je het weet is het weer voor bij. nou de groeten en de mazzel. ps:kusje van natas -
12 Maart 2005 - 09:40
Steffie:
Chill ja zo'n autootje... Kun je lekker makkelijk verder komen. Veel plezier nog verder.. -
14 Maart 2005 - 06:11
Annemarie:
Cor, ik wil wel 30 jaar jonger zijn dan had ik met je mee gegaan, geniet er van. groet -
14 Maart 2005 - 12:19
Angela:
Hoi Cor,
Wat een bak zeg, meer ruimte dan in je Smart bij Elmo. Veel plezier nog verder en ik hoop gauw weer wat van je te lezen. Zit de ware bij die drie vrouwen?
Groetjes en have fun!!
Angela -
16 Maart 2005 - 06:27
Ramona:
hai skeet hoe is ie nou met je? hier alles goed.
ben het helemaal met judith eens je moet naar huis komen want ook wij gaan verhuizen en krijgen de 31ste de sleutel.
denk toch niet dat je komt maar het duurt wel lang hoor voor dat je weer thuis komt de tijd schiet niet op, ben helemaal aan het afkicken van je, gaat niet goed hoor cor hahaha.
nou maak nog maar veel plezier en succes met werk zoeken mij lukt het in ieder geval niet, ben al bijna een jaar op zoek.
maar dat komt ook wel weer goed.
ga weer pleite ff naar oma, die contacten moet je ook onderhouden he.
nou lieverd veel plezier nog en niet te veel biertjes drinken he doe ik ook niet.
xxxxxxxxxxxxxx moontje -
16 Maart 2005 - 11:28
Jos:
He Cor,
Allemaal leuk en aardig maar graag nog wel wat foto's van die mooie vrouwen op de site natuurlijk.
Nog veel plezier daar. Vooral met het wilde kamperen :D